Blogger Layouts

Friday, 21 October 2011

NOVEL

Hye guys,nak share something,u all kat luar tu mesti ada yang minat baca NOVEL kan?hehehehe..saya sangat minat eh dengan AHADIAT AKASHAH.tapi sekarang ni,die pun x de kluarkan karya2 terbaru,suke sangat k bace novel dia..semuanye lah saya bace,dari lagenda budak setan,ke katerina,kisah satu malam.tapi yang saya suka sangat ialah PILOT CAFE..gabungan dengan zuraidah othman.ok.sangat best.even novel nih dah lama,saya still berminat nak baca,time minat bace novel nih mase skola2 dulu la.darjah brape ajek dah pandai la hek bace cintan cintun..huhuhu..

SINOPSIS

Di pilot cafe satu lembaran cinta telah mula berputik.
Kehidupan ini bermula di mana-mana. . .
tak menentu indah ataupun gundah bila Maya kehilangan jantung hatinya. . .
dia bertemu Ameer. . . lelaki yang hanya tau menodai cinta.
bermula dengan secangkir kopi panas di Pilot Cafe. . .
segala-galanya berubah untuk mereka berdua.
Ameer mula merasai apa itu cinta manakala Maya belajar untuk menolak cinta yang suci.
Bagaimanakah berakhirnya kemelut dua insan yang sudah mula memutik bunga-bunga cinta ini

best kalau layan tengah x de keje kan.huhuhu.selamat membaca la hek. =)

No comments:

Post a Comment

Leave Ur Message Here