Blogger Layouts

Wednesday, 19 October 2011

First Time (1st)

Hye There,
Hiks.This my first time join Blogger.Ahaks..Cute tak my blog?Asal eh name my blog LUVLY LOLYPOP? Sebab saya suka sangat dgn lolipop.Addicted taw~At first don't know nak letak my blog name ape.Then bile teringat balik,my first time gune FRIENDSTER pon name nih i gune.Why should i try this name in my blog ark..Such a luvly name..Wah sume my background colour PINK?Wow..Sangat addicted eh with pink.So cute..My stuff pon sumenye Pink.OMG~Fall In Love with pink..Btw,JOHOR BHARU hujan lorh sekarang nih..Boring kat office,x tau nak buat apa~Tu yang dok sebok godeh2,datang la idea nih~Saya NEW IN BLOGGER.Ajar2 la saya pasal blog2 nih~Just selalu suke tengok je blog orang.Sendiri punye x de.Ok lah~If ade UPDATE yang lain,i will update lorh..Have a luvly day people. 


XOXO,
Intan Fadilah

2 comments:

  1. nak jadi orang pertame yang komen :) sangat comel k kau pye blog ! <3 it ;D

    ReplyDelete

Leave Ur Message Here